Reporter på plats

 • HYR REPORTER PÅ PLATS

  Nå ut med ert event genom vår tjänst Reporter på plats. Ni får en kommunikatör från IMCG som bevakar och skapar intressant innehåll i era sociala medier under er satsning.

  Årligen investeras miljontals kronor i företagsarrangemang. Stora summor läggs på lokal, mat, program, talare och moderator. Satsningarna är välplanerade, men kommunikation i realtid som skapar mervärden glöms av eller hinns inte med av ordinarie personal på plats.

  Tjänsten Reporter på plats är en punktinsats i samband med en konferens, Almedalssatsning, mässa, kundevent, branschtillställning, invigning eller prisutdelning. Antingen är ni själva arrangör eller så önskar ni bevakning utifrån er medverkan som debattör eller talare.

  Skärmavbild 2017-04-13 kl. 11.12.10

 • Behöver du en Reporter på plats?

  Kontakta Anna-Karin Dahlin
  0766-36 53 07
  anna-karin.dahlin@imcg.se


Tjänster Reporter på plats

 • IMCG i sociala medier

  Sociala medier

  Er organisation får ett intressant flöde i era sociala mediekanaler under hela evenemanget. Vi producerar en mix av text, bild och mobilintervjuer med talare och arrangörer.

 • IMCG skriver nyhetsartiklar

  Nyhetsartikel

  Vi skriver varumärkeshöjande nyhetstexter och fotograferar. Om ni önskar publicerar vi materialet direkt på er hemsida eller i ert pressrum. Vi kan även producera längre reportage kopplade till evenemanget för exempelvis er kund- eller branschtidning.

 • IMCG gör videoinslag

  Videoreportage

  Med Reporter på plats får ni en egen TV-reporter. Vi gör reportage i proffsformat från ert arrangemang. Miljöbilder och intervjuer redigeras till ett 2-5 minuter långt inslag. Materialet kan användas i såväl sociala kanaler och på hemsida som i nyhetsbrev och vid kommande presentationer.