IMCG-bloggen

Välkommen hem!

2014-02-06

Nu kan du stiga in. Gå runt, titta, läs, scrolla. Om du har varit hos oss på vårt kontor i Göteborg, hoppas vi att du känner igen dig även i vårt digitala hem.

IMCG har fått en uppdaterad grafisk profil och en ny hemsida. En sajt som ska spegla hela vår verksamhet. Här finns våra tjänster, uppdrag och projekt samt givetvis vår personal. Längst ner på sidan kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Ambitionen är att tydliggöra bilden av IMCG. Att det blir enklare för dig som besökare att hitta det du söker.
IMCG-bloggen blir vårt öppna fönster där vi lyfter nyheter, uppdrag och ämnen som berör vår verksamhet och personalens expertisområden. Hör gärna av dig om du har tankar och idéer om vad du vill läsa!

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare