IMCG-bloggen

IMCG nominerade till Göteborgs Companipris

2014-05-05

IMCG är ett av fyra nominerade företag till Göteborgs Companipris, som årligen delas ut av Näringslivsgruppen inom Göteborg & Co.
– Vi vill inspirera till företagande genom att uppmärksamma framgångsrika företag som drivs och utvecklas i Göteborgsregionen – och på det sättet visa upp det innovativa och kreativa Göteborg, säger Birgitta L-Öfverholm, chef för Näringslivsgruppen i ett tidigare pressmeddelande.

Bedömningsgrunderna stämmer mycket väl överens med IMCG:s kärnvärden och företagsinriktning.

Companipriset är inget tillväxtpris utan fokuserar på en större bredd av faktorer för vad som anses vara ett gott företagande. I bedömningsgrunderna finns bland annat kreativitet, entreprenörsanda, nytänkande, samverkan, hållbarhet och sund finansiering.
– Att bli nominerade till Göteborgs Companipris gör oss fantastiskt stolta och glada. Bedömningsgrunderna stämmer mycket väl överens med IMCG:s kärnvärden och företagsinriktning, säger Jonas Norrman, vd på IMCG.

Companipriset har sedan det instiftades 1994 mottagits av cirka 60 företag. Några exempel på pristagare genom åren är NetClean, Nudie Jeans, Derma Nord, Vitrolife samt Forsman & Bodenfors. Pristagarna för 2013 var LUDA Elektronik och IMCG:s samarbetspartner och leverantör Elicit.

Utmärkelsen delas ut vid en prisutdelning i september.

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare