IMCG-bloggen

Vi rekryterar Innovation Manager

2014-06-26

IMCG söker personal.
 Nya kunder och stora projekt gör att vi vill stärka upp vårt team med tre nya kollegor i höst. En projektledare inom Horisont 2020, en Innovation Manager och en strategisk kommunikatör.

Maila din ansökan senast 2014-08-10 till Anna-Karin Dahlin.
Har du frågor om tjänsterna går det bra att under semesterperioden mejla Magnus Andersson eller
Anna-Karin Dahlin. Då bemanningen är låg under perioden kan svar dock dröja.

Här kan du läsa hela annonsen för samtliga tre tjänster.

Innovation Manager:
Du är en erfaren Innovation Manager inom stadsutvecklingsprojekt som med en självklarhet tar på dig det yttersta ansvaret för att leverera IMCGs höga kvalitet. Du är en genomförare med en analytisk förmåga, kan identifiera risker, behov och möjligheter och utifrån det föreslå och verkställa effektiva insatser. Du tycker om att leda större internationella konsortier och har en positiv attityd. Du resursplanerar budget och projektpersonal för att förverkliga kundernas och våra visioner. Du är noggrann, strukturerad och har en drivkraft att föra projekt framåt samt har ett affärsmässigt förhållningssätt till utvecklingen i samarbetet. I rollen ingår införsäljning av  innovationer samt projekt och vi tror att du har ett stort kontaktnät. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCG:s personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Bifoga din CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill arbeta med oss på IMCG.