IMCG-bloggen

Vi rekryterar strategisk kommunikatör

2014-06-26

IMCG söker personal.
Nya kunder och stora projekt gör att vi vill stärka upp vårt team med tre nya kollegor i höst. En projektledare inom Horisont 2020, en Innovation Manager och en strategisk kommunikatör.

Maila din ansökan senast 2014-08-10 till Anna-Karin Dahlin.
Har du frågor om tjänsterna går det bra att under semesterperioden mejla Magnus Andersson eller Anna-Karin Dahlin. Då bemanningen är låg under perioden kan svar dock dröja.

Här kan du läsa hela annonsen för samtliga tre tjänster.

Strategisk kommunikatör:
I rollen som strategisk kommunikatör kommer du främst att arbeta i våra internationella projekt, varpå du måste kunna kommunicera flytande på både engelska och svenska. Du vet vad en nyhet är och rör dig fritt i allt från forskningskommunikation och traditionell pr med pressmeddelanden och pressbearbetning till mer kreativa marknadsinsatser och kampanjer. Du är idérik, lägger strategier, gör kommunikationsplaner och arbetar obehindrat med WordPress och de stora sociala mediekanalerna. Du har kunskap inom grafisk formgivning och bildhantering. Du är trygg i din yrkesroll och driver med van hand arbetet snabbt framåt.

På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCG:s personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Bifoga din CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill arbeta med oss på IMCG.