IMCG-bloggen

Vi rekryterar projektledare inom Horisont 2020

2014-06-26

IMCG söker personal.
 Nya kunder och stora projekt gör att vi vill stärka upp vårt team med tre nya kollegor i höst. En projektledare inom Horisont 2020, en Innovation Manager och en strategisk kommunikatör.

Maila din ansökan senast 2014-08-10 till Anna-Karin Dahlin.
 Har du frågor om tjänsterna går det bra att under semesterperioden mejla Magnus Andersson eller Anna-Karin Dahlin. Då bemanningen är låg under perioden kan svar dock dröja.

Här kan du läsa hela annonsen för samtliga tre tjänster.

Projektledare inom Horisont 2020
Vi söker en rutinerad projektledare som kommer att arbeta med aktiviteter inom EU-programmet Horisont 2020.
 Du har lång erfarenhet av innovationsprocesser, EU-ansökningar och uppbyggnad av internationella EU-projekt.
 Du leder och driver komplexa grupperingar och ansvarar för leveranser. Du har full förståelse för impact, nyttiggörande och tillväxt kopplat till ett projekt inom Horisont 2020. Som projektledare på IMCG är du mycket skicklig i allt från införsäljning av uppdrag, själva ansökningsförfarandet till byggandet av konsortier och kontraktsförhandling. i tjänsten ingår avancerat ansökningsarbete varpå du kommunicerar felfritt på engelska och svenska. Ytterligare europeiska språk är meriterande.

På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCG:s personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.

Bifoga din CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill arbeta med oss på IMCG.