IMCG-bloggen

IMCG rekryterar marknadschef från IT-företag

2014-10-20

IMCG är inne i en expansiv fas med stora projekt och uppdrag och förstärker nu med ny personal.
– Vi börjar med att anställa Amanda von Matern och spetsar därmed vår marknads- och kommunikationssida ytterligare, säger Anna-Karin Dahlin, strategisk kommunikationschef och teamansvarig på IMCG.

Amanda von Matern kommer närmast från IT-företaget Visit Technology Group i Västsverige där hon arbetade som marknadschef och Key Account Manager. Hon har också varit anställd som verksamhetschef för ett projekthus, med ledarutveckling och förändringsarbete som fokusområde. Amanda von Materns roll på IMCG kommer att vara som projektledare, med expertområde inom strategisk kommunikation.

– Amanda von Matern har ett starkt driv. Hennes breda erfarenhet från både privat och offentlig sektor, med specialinriktning på digitala system och verksamhetsutveckling, matchar väl det vi letat efter, säger Anna-Karin Dahlin.

– Jag är glad att vara en del av IMCG och tillsammans få arbeta med hållbara lösningar och innovationsprojekt för smarta städer. IMCG:s affärsidé ligger rätt i tiden och jobbar branschöverskridande på ett spännande sätt, säger Amanda von Matern.

Posted in: