IMCG-bloggen

European Utility Week i Amsterdam

2014-11-04

Tillsammans med Ericsson deltar IMCG i European Utility Week för att demonstrera energiverktyget Green IT Homes för den europeiska marknaden.
– Plattformen Green IT Homes är en användaranpassad app som engagerar slutkunden. Ett fantastiskt komplement till Ericssons tjänsteerbjudande till företag, säger Jon M. Sonsteby, senior direktör för innovation och affärsutveckling på Ericsson Inc.

Green IT Homes ingår i ett branschöverskridande innovationsprojekt där Ericsson som partner har den rätta infrastrukturen för att med stor prestanda implementera energiverktyget och dess tillhörande IT-plattform globalt.
Vi är nu redo att erbjuda de moderna och uppkopplade hemmen en energilösning 2.0, säger Magnus Andersson, strategisk expert inom affärsutveckling på IMCG.

Mässan är ett värdefullt tillfälle att träffa ledande experter inom framtidens energilösningar.

Omformning av energilandskapet
European Utility Week är med över 350 utställare det största evenemanget i Europa för aktörer inom Smart Energi och den självklara platsen för att demonstrera produktnyheter. Sverige representeras bland andra av Business Sweden och mässan är ett värdefullt tillfälle att träffa ledande experter inom framtidens energilösningar.
– Målet med vår närvaro är att träffa europeiska energibolag i framkant och få veta mer om andra länders energiutmaningar, säger Jonas Norrman, VD på IMCG.

Posted in: