IMCG-bloggen

Aktörer i London ökar samarbetet med IMCG

2014-12-16

Under 2015 kommer IMCG att arbeta nära de mest ledande aktörerna kopplade till London stad.
– Vi har redan flera pågående projekt tillsammans med Greater London Authority, Imperial college och The London School of Economics and Political Science. Nu tar vi samarbetet till en ny nivå där vi strukturerat och uttalat utvecklar projekt för framtidens smarta städer tillsammans, säger Magnus Andersson, partner på IMCG.

IMCG:s relation med London-aktörerna sträcker sig långt bak i tiden. Dels via gemensamma projekt och dels via grundaren av IMCG UK, Dr Ian Napier, som var Senior Advisor till London School of Economics under många år.
– Vi delar även visionen att erbjuda en dellösning till de utmaningar Europa står inför med en växande urbanisering och ökande resursförbrukning.

Workshop i London
Under hösten har IMCG bland annat deltagit i en workshop arrangerad av Greater London Authority om hur deras energisystem utvecklas och hur de vill att det ska se ut år 2050.
– För IMCG är det oerhört spännande att få bidra till utvecklingen i London, en av världens mest kända stad med över 12 miljoner invånare, säger Magnus Andersson.

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare