IMCG-bloggen

IMCG videosatsar - rekryterar från TV4

2015-03-11

IMCG erbjuder nu rörlig bild som ytterligare en tjänst inom strategisk kommunikation. Startskottet är rekryteringen av den tidigare tevereportern Amanda Termén.
– Amanda kommer i sitt uppdrag att lyfta pågående projekt och hjälpa nya kunder att stärka varumärket med filmat material, säger Anna-Karin Dahlin, strategisk kommunikationschef på IMCG.

Amanda Termén kommer närmast från TV4 där hon arbetat som reporter för Ekonominyheterna och Riksnyheterna. Hon har tidigare varit teknologireporter i Silicon Valley och skrivit för Göteborgs-Postens ekonomi- och politikredaktion. I grunden har hon en utbildning i innovationsjournalistik vid Stanford University och en internationell examen i Europajournalistik.

– Att bli en del av IMCG känns helt rätt för mig, säger Amanda Termén. Uppdraget att föra innovationer till marknad är något jag brinner för. Jag har spetsutbildat mig i ämnet och kämpat för att få bevaka den processen under mina år som journalist. Nu tar jag nästa steg och bidrar direkt till utvecklingen inifrån verksamheterna. Att IMCG arbetar för ett hållbart samhälle och verkar internationellt är två andra sidor av företaget som tilltalar mig.