IMCG-bloggen

IMCG-projekt i P4 Göteborg

2015-04-14

Göteborg får en ny mötesplats på Södra Älvstranden intill Stena Lines Danmarksterminal. Platsen blir bland annat testarena för den ljuddämpande teknik, som utvecklas i IMCG:s projekt ”Tysta offentliga rum”. 

I radioprogrammet ”Eftermiddag i P4 Göteborg” och i de lokala nyhetssändningarna intervjuas Åsa Wernersson från Älvstranden Utveckling, en av representanterna från projektorganisationen, om det pågående förändringsarbetet vid Masthuggskajen.
Det kommer absolut inte bli en ny parkeringsplats utan en ny mötesplats som ska vara tillgänglig för alla. Vi vill också försöka dämpa bullret med särskilda nya bullerskärmar, säger Åsa Wernersson i intervjun.

Här kan ni lyssna på det kortare nyhetsinslaget:

Tysta Offentliga Rum är finansierat av Vinnova. Projektkonstellationen består av akademi, näringsliv och offentliga aktörer där Göteborg stad, Älvstranden Utveckling AB, Johanneberg Science Park, Göteborgs Universitet Institutioner för kulturvetenskaper, SP, KSE Gruppen AB, London och IMCG ingår.

Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare