IMCG-bloggen

Stort intresse för videokommunikation - extrainsatt frukostmöte

2015-05-26

Många vill lära sig att dra nytta av filmens attraktionskraft i sociala media för att locka uppmärksamhet till företag. Den första workshopen blev snabbt fullsatt och nu arrangerar IMCG ännu ett möte.

– Det känns jättekul att vi träffar så rätt. Många av dem som anmält sig säger att de har funderat ett tag på hur de ska komma igång. Det finns helt klart en efterfrågan på videokommunikation från olika håll i samhället och det är en rolig möjlighet för oss att bidra till en kickstart, säger IMCG:s videospecialist Amanda Termén som håller i mötet.

På det extrainsatta mötet måndag den 15 juni bjuder vi in till frukost och workshop där före detta TV4-reportern Amanda Termén, berättar vad video kan göra för din företagskommunikation, när du kan filma med en mobiltelefon och när det är läge att kalla in proffsen.

I en praktisk workshop får du knepen för att göra ett schysst filmklipp och testar sedan själv att producera ett inslag med din egen telefon. Tröskeln till att komma igång kan tyckas hög, men videokommunikation kräver inte alltid ett fullutrustat teveteam och en påkostad produktion. Mycket kan medarbetare göra själva utan att det kräver mycket kraft.

Kostnadsfritt, vi bjuder på frukost!

Anmäl dig via email.

IMCG, Odinsgatan 20A
Måndag 15 juni kl 07.00-08.30
Frukost serveras från 07.00, mötet startar 07.30.