IMCG-bloggen

Trevlig sommar

2015-07-03

Det är dags att vika ihop jobbkostymen.
IMCG lägger en händelserik vår till handlingarna med bland annat en internationell pressvisning av vårt hållplatskoncept Busskur Amanda, en fördjupad IT-strategi åt ett av Sveriges största energibolag samt ett intensivt arbete med att möta efterfrågan av energiverktyget Green IT Homes på den europeiska marknaden.

Särskilt tar vi med känslan av stolthet på semestern. Stolthet över alla projekt som IMCG är en del av att förverkliga, stolthet över våra kunder och samarbetspartners. Och mest av allt – stolthet över våra medarbetare som förutom sin expertis håller uppe innovationskapacitet, kreativitet och personlig utveckling.

Vi önskar er en trevlig sommar och väl mött i augusti igen!

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare