IMCG-bloggen

IMCG i toppen av årets tillväxtliga

2015-10-27

IMCG är ett av de företag som växer mest i Göteborgsregionen. Med en omsättningsökning om 185 procent placerar sig företaget på en fjärdeplats på Almis årliga tillväxtliga.

Tillväxtligan är en lista med de mest snabbväxande företagen i regionen. På listan finns företag som växt organiskt utan att skapa tillväxt genom köp av verksamheter. Dessutom växer företagen med bibehållen vinst.
– Vi är oerhört stolta över den tillväxtresa som IMCG gör. Företaget har det senaste året nyrekryterat för att öka sin kapacitet så att vi kan tillgodose både nya och sedan tidigare trogna kunder, säger Jonas Norrman, vd på IMCG.

IMCG ska vara både den bästa leverantören och den bästa arbetsplatsen.

 Ansvar att växa
Förutom att prisa framgångsrika företag är ett av syftena bakom Tillväxtligan att inspirera fler entreprenörer.
– Vår målsättning är att fortsätta växa, vilket innebär ett stort ansvar. Inte minst när det gäller att skapa en bra arbetsplats med rätt förutsättningar för vår personal i tider när vi är efterfrågade. IMCG ska vara både den bästa leverantören och den bästa arbetsplatsen.

Fakta tillväxtligan
Tillväxtligan tas fram av Almi Företagspartner och grundas på offentlig statistik. Företagen ska ha 5–250 anställda, en omsättning över 5 miljoner kronor och ett positivt resultat. Företagen ska ha sunda finanser och vara entreprenörsdrivna.
– Vi behöver ha bolag som växer och också se till så att det finns kompetens som matchar de branscher där vi ser tillväxt, säger Sara Wallin, vd på Almi Väst.

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare