IMCG-bloggen

Tre tips från IMCGs videoexpert

2017-05-03

Video i marknadsföringssyfte är inte längre ”up-and-coming”, det är ett kraftfullt kommunikationsverktyg som är här för att stanna. Det är direkt, ärligt och driver trafik.
– Har du inte kommit igång med rörlig bild, är det dags nu, säger Maria Dahlin, videoexpert på IMCG.

Den 23 maj håller IMCG kursen Filma med mobilen: Använd video i din marknadsföring i Göteborg. En endagarskurs som ger dig verktygen att komma igång med videoproduktion för ditt företag eller organisation. Du lär dig filma, redigera och publicera ditt material på olika plattformar.

Nyfiken? IMCGs Maria Dahlin delar här med sig av tre videotips.

Om författaren

Maria Dahlin

Maria Dahlin

Maria Dahlin är strategisk kommunikatör på IMCG med fokus på video. Maria utbildade sig till journalist på Mittuniversitetet i Sundsvall och har bland annat arbetat på TV4, SVT Nyheter Väst och Expressen TV som reporter, programledare och redaktör.