IMCG-bloggen

IMCG startar webbmagasin för den smarta staden

2017-06-26

IMCG är stolta över att kunna presentera Smart City News! I samband med Almedalsveckan produceras ett magasin för sociala medier där ämnen som stadsutveckling, innovation och digitalisering ventileras.

Tanken är att våga sticka ut med nyheter för den smarta hållbara staden i ett nytt spännande format.

– Vi vill belysa de lokala och regionala frågorna och sätta Västsverige på kartan, säger Maria Dahlin, videoexpert på IMCG.

Posted in:
Om författaren

Maria Dahlin

Maria Dahlin

Maria Dahlin är strategisk kommunikatör på IMCG med fokus på video. Maria utbildade sig till journalist på Mittuniversitetet i Sundsvall och har bland annat arbetat på TV4, SVT Nyheter Väst och Expressen TV som reporter, programledare och redaktör.