IMCG-bloggen

Se hit! Här är Smart City News-avsnitten

2017-07-07

Ett magasin för att lyfta och ge plats för frågor och diskussioner som kan ta utvecklingen av städer och företag längre – det är Smart City News. I de tre första avsnitten har vi belyst, granskat och debatterat hållbar stadsutveckling, innovation och digitalisering tillsammans med högintressant gäster. Nedan finner ni avsnitten.

Premiäravsnittet av Smart City News om stadsutveckling:

Avsnitt två av Smart City News om innovation:

Avsnitt tre av Smart City News om digitalisering:

Posted in:
Om författaren

Maria Dahlin

Maria Dahlin

Maria Dahlin är strategisk kommunikatör på IMCG med fokus på video. Maria utbildade sig till journalist på Mittuniversitetet i Sundsvall och har bland annat arbetat på TV4, SVT Nyheter Väst och Expressen TV som reporter, programledare och redaktör.