IMCG-bloggen

Kurs: Så gör du film för webb och sociala medier

2018-01-24

Den 13 februari är det åter dags för IMCGs populära och praktiska kurs Filma med mobilen – använd video i din marknadsföring. Under dagen går deltagarna igenom momenten filmning, redigering och publicering.
– Målsättningen är att du efter kursen ska vara redo att fylla hemsidor och sociala medier med dina egna filmer, säger Maria Dahlin, kommunikatör och videospecialist på IMCG.

Video sprids bättre på nätet än text och bild idag, vilket gör det till ett självklart verktyg när man ska nå ut.
– I vår heldagsutbildning lär vi företag och organisationer att producera kvalitativa filmer med endast en mobiltelefon.

Kursdatum
13 februari 2018
Skicka din intresseanmälan här
Passar inte datumet, skicka ett mejl så kontaktar vi dig inför kommande kursdatum.

Inga förkunskaper krävs. Kursen fungerar dock utmärkt som fördjupning till de som redan deltagit i någon av IMCGs kortare video-workshops.
– Kursen är kul, praktisk och matnyttig. Du får själv filma och klippa ett inslag under kurstillfället med personlig vägledning. Vi pratar också om vad just ditt företag eller organisation kan göra filmer om, med innehåll som stärker ert varumärke och tilltalar er målgrupp, säger Maria Dahlin.

Posted in:
Om författaren

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin

Anna-Karin Dahlin är strategisk kommunikationschef på IMCG och ingår i företagets ledningsgrupp. Anna-Karin är utbildad journalist och har bland annat arbetat på Sveriges Radio som reporter, nyhetsankare och programledare