IMCG-bloggen

Video för renare vatten: BLUE-tec

2018-06-20

IMCG leder arbetspaketet för exploatering, affärsutveckling och kommersialisering i Horisont 2020-projektet InspireWater. Projektet har till syfte att ta fram innovativa tekniker för vattenhantering i resurskrävande stål- och kemiindustrier och för att stötta de teknik bolag som utvecklar nya spännande lösningar, producerar IMCG en video för respektive innovation. Det här är videon för nederländska BLUE-tec, ett innovativt team som utvecklar membransystem.

Vill du också nå ut med video? Anmäl ditt intresse till kursen ”Filma med mobilen” eller kontakta oss för att beställa en produktion.

Posted in:
Om författaren

Maria Dahlin

Maria Dahlin

Maria Dahlin är strategisk kommunikatör på IMCG med fokus på video. Maria utbildade sig till journalist på Mittuniversitetet i Sundsvall och har bland annat arbetat på TV4, SVT Nyheter Väst och Expressen TV som reporter, programledare och redaktör.