IMCG-bloggen

Koncept för hållbar, attraktiv stad

2018-11-28

Under hösten har utvecklingen av TOR-modulerna nått nästa nivå och konstruktionen är nu färdig att testas i stadsmiljöer som behöver bli tillgängliga, attraktiva, hållbara och trygga. Jobbar du med stadsutveckling och vill testa något nytt finns det utrymme att bli demonstrator under 2019.

Inom kort kommer modulerna testas för att skapa utomhuskontor med projektpartner Akademiska Hus och RISE. Håll utkik efter inbjudan till invigningen. Se features i presentationen nedan:

2018 presentation rise

 

Läs mer om TOR

 

Om författaren

Amanda von Matern

Amanda von Matern

Amanda von Matern är Innovation Project Manager på IMCG med expertis inom strategisk kommunikation och sociala medier. Amanda är utbildad kommunikatör och har bland annat jobbat som marknadschef inom IT-branschen och med förändringsarbete.