IMCG-bloggen

Ledig tjänst - Ekonomicontroller

2019-07-11

IMCG växer och söker nu en ekonomicontroller till huvudkontoret i Göteborg. Ansök senast augusti 2019.

I höst rullar FlexGrid, vårt nästa EU-projekt, äntligen igång. Ambitionen är att öka förutsättningarna för ett fossilfritt samhälle med ett nytt elnät som tillåter både flexibilitet och mikroproduktion för att klara samhällets ökade behov av el. Vill du bli projektets Controller? Tillsammans med Oddworksöker vi efter din erfarenhet, ditt driv och din vilja att skapa (samt kontrollera) den ljusnande morgondagen. Vill du vara med och skapa förutsättningarna för ett fossilfritt samhälle?

För ra EU-projekt (FlexGrid är en byggnad av United-Grid projektet), sköter du den pandeekonomin och tter samt ljer upp de ekonomiska strategierna. Med EU:s egen rapporteringsportal (Participant Portal) som främsta projektverktyg och Fortnoxs bokföringssystemsom retagets centrala ekonomihub ser du dina arbetsuppgifter. Den r rollen vet du st hur den formas och med rt internationella tverk r vi tillsammans jligheten att arbeta i hela Europa. Utöver att sköta projektekonomi kommer du också̊ ansvara r rt retags internaekonomiprocesser och de pande ekonomiuppgifterna. 

Här läser du hela rollbeskrivningen samt hittar information kring hur du ansöker. Oddwork vill ha dina handlingar senast augusti 2019.

Posted in: