Horisont 2020

EU:s största satsning inom
forskning och innovation

 • IMCG:s personal har prisbelönats av kommissionen med ”Best Practice” för sitt arbete med projektledning inom EU:s ramprogram. Vi har ansvarat för projektansökan, konsortiebyggandet och förhandlingen av Celsius – ett av de största godkända europeiska Smart City-projekten någonsin.

  IMCG utvecklar vinnande EU-strategier som placerar din verksamhet rätt. Vi arbetar med strategiska konsulttjänster och håller anpassade kurser och utbildningar. Vi kan även själva ingå som projektpartner inom nyttiggörande, strategisk kommunikation och Innovation Management.

  Horisont 2020 är EU:s ramprogram inom forskning och innovation och pågår från år 2014 till 2021. Programmet har tre huvudprioriteringar: Spetskompetens, Industriellt ledarskap, och Samhälleliga utmaningar. Horisont 2020 fokuserar på att omvandla vetenskapliga genombrott till innovativa affärsmöjligheter som förbättrar människors liv.

 • Våra konsulterbjudanden

  1. Matchar företag och organisationer med rätt utlysningar i Horisont 2020
  2. Identifierar och bygger konsortier
  3. Leder ansökningsförfarandet
  4. Skriver konkurrenskraftiga EU-ansökningar
  5. Leder och utvecklar innovation inom projektet
  6. Kontraktsförhandling
  7. EU-akuten – för projekt som strular. Stöd till internationella projekt.

  Vill du veta mer om
  Horisont 2020?

  Kontakta Magnus Andersson.

  Kontakt

Utbildningar

Vi håller både öppna kurser och företagsanpassade utbildningar.
 • Bygg ett framgångsrikt PMO
  – Project Management Office

  Ett större EU-projekt kräver sin organisation. Arbetet behöver struktureras och projektet drivas framåt för att nå uppsatta mål. Flera länder ska vara delaktiga, samspelta och ha rätt resultatfokus. I kursen ”Bygg ett framgångsrikt PMO” får…

  Läs mer
 • content_pic_3