Ledig tjänst: Ekonomicontroller


 • Ekonomicontroller till IMCG

  Ansök senast augusti 2019

   ”Om du har två bra idéer, varför kasta bort den ena?” Ian Napier, grundare av IMCG UK och mentor till vår svenska organisationsstart 2008, visste hur man förverkligar idéer. Att oavsett kärnans storlek handlar det om driv, kunskap och personliga relationer. Sedan start har vi inte bara utgått från Ians visdom utan även erbjudit strategiska konsulttjänster, utveckling av affärskoncept och produktinnovationer. Vår ambition är hjälpa våra kunder utveckla sina affärer i linje med EU:s miljöstrategier. Innovation Management and Communication Group (IMCG) – för grön innovation och kommunikation.  

  I höst rullar FlexGrid, vårt nästa EU-projekt, äntligen igång. Ambitionen är att öka förutsättningarna för ett fossilfritt samhälle med ett nytt elnät som tillåter både flexibilitet och mikroproduktion för att klara samhällets ökade behov av el. Vill du bli projektets Controller? Tillsammans med Oddwork söker vi efter din erfarenhet, ditt driv och din vilja att skapa (samt kontrollera) den ljusnande morgondagen. Vill du vara med och skapa förutsättningarna för ett fossilfritt samhälle?

  Som Controller
  För ra EU-projekt (FlexGrid är en byggnad av United-Grid projektet), sköter du den pande ekonomin och tter samt ljer upp de ekonomiska strategierna. Med EU:s egen rapporteringsportal (Participant Portal) som främsta projektverktyg och Fortnoxs bokföringssystem som retagets centrala ekonomihub ser du dina arbetsuppgifter. Den r rollen vet du st hur den formas och med rt internationella tverk r vi tillsammans jligheten att arbeta i hela Europa. 

  Utöver att sköta projektekonomi kommer du också̊ ansvara r rt retags interna ekonomiprocesser och de pande ekonomiuppgifterna. 

  Vi söker dig som…  

  är bevandrad inom EU-projekten, rutinerna, systemen och termerna. Du är den där trygge lagspelaren som vet vad du tillför, var dina kompetenser blommar ut på bästa sätt och du gillar att dyka ner i det vanliga, administrativa ekonomijobbet också. För det är kul. För det är en av delarna som förtydligar helheten. Du är nämligen den noggranna utföraren och strategen som bär de holistiska glasögonen stolt 

  Våra önskemål till dig: 

  • Tidigare erfarenheter och kunskaper kring ett EU-projekts hela process, hemma i EU-portalens värld 
  • Relevant ekonomiutbildning och erfarenhet av digitala ekonomisystem 
  • Svenska och engelska kan du flytande, franska och tyska lite under ytan (ett plus) 

  Varför IMCG?
  Här väntar en vardag fylld med viktiga samhällsfrågor. Från hållbarhet inom fastighetsutveckling till mobilititetstjänster. Från nya innovationer till innovation av gamla. FlexGridprojektet startar i höst och här får du stort ansvar för ekonomipaketet, budget och dess ekonomiska strategi. Vidare finns det möjligheter till utveckling och större ansvar. Vår ambition är att det här bara är starten på ditt nya kapitel.  

   Välkommen till oss på IMCG. Skicka in din ansökan med tillhörande CV men stressa inte, det är trots allt semestertider och vi kör på allvar igång processen i augusti. Även om vi givetvis förbehåller oss rätten att då och då blicka upp från hängmattan och eventuellt tillsätta innan sista ansökningsdag. Oavsett, ser vi framemot att höra från dig.

   

  START: Enligt överenskommelse 
  PLATS: Göteborg 
  OMFATTNING: Heltid 
  LÖN: Fast lön  
  KONTAKT: Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) 
  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2019-08-25

   

  Mer om IMCG
  IMCG är en innovations- och kommunikationsbyrå. Vi hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom strategisk kommunikation, finansiering och innovation vill vi bidra till den smarta hållbara staden. IMCG har kontor i Göteborg, Malmö och London.

  IMCG håller en stark position som en av Europas mest framstående projektutvecklare och partner inom EU:s olika forsknings- och innovationsprogram. Vi har lång erfarenhet och prisad expertis för hur ett utvecklingsprojekt ska bedrivas – från idé och ansökan till konsortium och genomförande. Såväl nationellt som internationellt.

  Bara de senaste åren har IMCG utvecklat projekt, designat ansökningar och varit del av konsortium som genererat hundratals miljoner kronor för utveckling till städer, akademi och näringsliv. IMCG siktar på att bli Europas främsta aktör för affärsutveckling i hållbara smarta städer.

  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCGs medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

   

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar) 

  Ansökan

  Mer om hur du ansöker hittar du här =>