Ledig tjänst: Projektledare

 • Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.32.36
  Projektledare
  Ansök senast 15 januari 2019

  IMCG är engagerade i ett flertal nationella och internationella innovationsprojekt inom hållbar samhällsutveckling. Vi söker en erfaren och driven projektledare då två satsningar, med inriktning på attraktiva stadsmiljöer och Internet of Things, nu går in i strategiskt viktiga faser (marknadsintroduktion och internationalisering).

  Vi söker
  För tjänsten söker vi en rutinerad projektledare eller Innovation Manager / innovations-projektledare, med erfarenhet av offentligt finansierade stadsutvecklingsprojekt. Med en självklarhet tar du på dig det yttersta ansvaret för att leverera IMCGs konsulttjänster med hög kvalitet till våra projektpartners och uppdragsgivare. Du är en driftig genomförare med en analytisk förmåga, kan identifiera risker, behov och möjligheter och utifrån det föreslå och verkställa effektiva insatser.

  Du är noggrann, strukturerad och har en drivkraft att föra projekt framåt. Du tycker om att leda större konsortier och har ett affärsmässigt förhållningssätt som gynnar IMCGs affärer med företag och organisationer.

  Tjänsten innebär
  Ledning, planering, rapportering och operativ leverans till partners och kunder i IMCGs projekt och uppdrag.

  Utgångspunkten i tjänsten blir till en start att arbeta med de två projekten Tysta Offentliga Rum (Controllable Urban Soundscapes) och LoV IoT, där du tar en aktiv projektledarroll och bidrar med operativt arbete i de arbetspaket som du medverkar i. Du kommer också vara delaktig i produktionen av ansökningar för offentlig finansiering.

  Du resursplanerar budget och projektpersonal för att förverkliga kundernas och våra visioner.
  Som projektledare på IMCG ansvar du för att säkerställa att resultaten kommer partners, kunder och samhället till godo. Du är social, mycket kommunikativ och arbetar effektivt med partner- och kundrelationer för att säkerställa nya konsultuppdrag.

  Läs mer
  Tysta Offentliga Rum

  LoV IoT

  Efterfrågad erfarenhet
  Du ska tidigare ha arbetat med projektledning för större samverkansprojekt där offentlig finansiering har legat till grund från exempelvis EU (Horisont 2020), Vinnova, Energimyndigheten eller annan liknande aktör.

  Då en del i projekten handlar om att testa innovationer och prototyper i stadsmiljöer önskar vi att du har erfarenhet av att identifiera potentiella demonstrationsytor och involvera rätt aktörer. Vi tror att du är en relationsbyggare med ett stort kontaktnät. Har du dessutom kunskaper och erfarenhet av affärsutveckling och/eller kommunikation så ser vi det som en extra bra merit.

  Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

  På IMCG arbetar vi i team och söker dig som är en sann lagspelare. Som senior medarbetare deltar du även i företagets marknadsföring och införsäljning av nya konsultuppdrag. Du behöver därför ha både förmåga och stort intresse av att driva IMCGs affärer framåt.

  Om oss
  IMCG är en innovations- och kommunikationsbyrå. Vi hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom strategisk kommunikation, finansiering och innovation vill vi bidra till den smarta hållbara staden. IMCG har kontor i Göteborg, Malmö och London.

  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCGs medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

  Ansök senast
  Sista dag att ansöka om tjänsten är den 15 januari.
  Skicka din ansökan till: anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga cv tillsammans med ett personligt brev.

  Tillträde enligt överenskommelse.

  Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

  För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Anna-Karin Dahlin
  0766-36 53 07
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Ansökan

  Maila din ansökan senast 2019-01-15 till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga din cv tillsammans med ett personligt brev.

  Tillträde enligt överenskommelse