Vikariat: Kommunikatör som kan video

 • Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.32.36
  Vikariat: Kommunikatör
  – som kan videoe

  Ansök senast 22 april 2019

  Vill du arbeta som kommunikatör på en dynamisk och rolig arbetsplats där du får sätta tänderna i spännande innovationer, miljöteknik och hållbar samhällsutveckling? Då har du hamnat rätt!
  Vår videoexpert ska vara föräldraledig och nu har du chansen att få bli en del av vårt härliga team. Vikariatet sträcker sig till och med juni 2020, men det finns stor möjlighet till förlängning.

  Vi söker
  För tjänsten söker vi en kommunikatör, gärna med spetskompetens inom videoproduktion, som lika gärna producerar rörligt material för webb och sociala medier som lägger en kommunikationsstrategi eller skriver en vass nyhetsartikel. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

  Tjänsten innebär
  Du blir en del av IMCGs strategiska kommunikationsgrupp.
  Du ska kunna arbeta brett med kommunikation och behärska text och video. Du ska ta fram strategiska kommunikationsvägar för påverkan och positionering och vara en säker skribent. I din tjänst arbetar du med traditionell pr och research, tar fram kreativa marknadsinsatser och enkla kampanjer för sociala medier samt bidrar med textunderlag till rapporter. Du är idérik och förklarar komplicerade produkter och tjänster på ett tydligt och kortfattat vis – många gånger inom områden och branscher du inte tidigare mött.

  Efterfrågad erfarenhet
  Du ska ha erfarenhet som kommunikatör, informatör, journalist, content manager eller liknande och utfört arbetsuppgifter som presenterats i tjänstebeskrivningen.

  Extra stort plus om du har erfarenhet av att producera och redigera rörligt material på professionell nivå. Kanske har du arbetat som enmansteam på TV eller webb-kanal? Mobilen likväl som videokameran är dina bästa verktyg och du kan redigera i Premiere Pro och iMovie.

  Om oss
  IMCG är en innovations- och kommunikationsbyrå. Vi hjälper företag, akademi och myndigheter att nå ut med satsningar som möter dagens samhällsutmaningar. Med tjänster inom strategisk kommunikation, finansiering och innovation vill vi bidra till den smarta hållbara staden. IMCG har kontor i Göteborg, Malmö och London.

  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCGs medarbetare är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att vi tillsammans verkar för att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.

  Ansök senast
  Sista dag att ansöka om tjänsten är den 22 april.
  Skicka din ansökan till: anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga cv tillsammans med ett personligt brev och minst ett av nedan arbetsprover:
  * En videointervju max 5 minuter eller videoklipp för sociala medier
  * En nyhetsartikel

  Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

  Tillträde: omgående alternativt 1 september

  Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst ett års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är ett vikariat med stor möjlighet till förlängning. Tjänsten omfattar heltid och är placerad i Göteborg.

  Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag eller få samtal från annonssäljare.

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Anna-Karin Dahlin
  0766-36 53 07
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Ansökan

  Maila din ansökan senast 2019-04-16 till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga din cv tillsammans med ett personligt brev och arbetsprov.

  Tillträde omgående alternativt 1 september