Ledig tjänst inom finansiering

 • Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.32.36
  Senior projektutvecklare inom H2020:
  Ansök senast 20 januari 2017

  Här läser du om vår utannonserad tjänst inom finansiering. IMCG verkar för en aktiv och hållbar stadsutveckling som möter dagens samhällsutmaningar. Våra uppdrag kan exempelvis innefatta ämnesområden som energieffektivisering, framtidens bostadsmiljöer och digital transformation. 2017 tar IMCG in nya kunder och startar stora projekt, vilket gör att vi söker medarbetare till alla våra tjänsteområden.

  Nedan läser du om våra utannonserade tjänster inom finansiering.
  Här hittar du tjänster inom kommunikation och innovation.


  Erfaren projektutvecklare inom H2020
  Tjänsten innebär produktion av ansökningar, konsortieutveckling och kundrelationer. Vi ser att du hittills har utvecklat ett flertal godkända ansökningar inom FP7 och/eller H2020. Du vet vikten av “impact”, dvs nyttiggörande och tillväxt, för att lyckas inom Horisont 2020. Tidigare affärsutveckling och innovationsledning ser vi positivt på. Din nivå på engelska i skrift och tal är mycket god. Svenska är meriterande.

  Idag räknas IMCG till en av Europas mest framstående projektutvecklare och – partner inom EUs forsknings- och innovationsramprogram. Områden som kopplar till den smarta staden, energi, IKT, process och tillverkning är prioriterade. Vi arbetar alltid i team och söker dig som är en sann lagspelare. Som senior medarbetare deltar du även i marknadsföring och försäljning av uppdrag och utbildningar.


  Om IMCG
  IMCG arbetar med uppdrag som bidrar till en spännande samhällsutveckling med hållbarhet i fokus.
  Från våra kontor i Göteborg och London erbjuder vi strategiska konsulttjänster inom projektledning, kommunikation och finansiering.
  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCG:s personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.


  Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  För samtliga tjänster krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningarna är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsterna är placerade i Göteborg.

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Magnus Andersson
  0766-36 53 02
  magnus.andersson@imcg.se

  Ansökan

  Maila din ansökan senast 2017-01-20 till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga din cv tillsammans med ett personligt brev samt minst två utvärderingar av godkända ansökningar som styrker din kompetens inom tjänsten.

  Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

  Tillträde: enligt överenskommelse