Ledig tjänst inom innovation

 • Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.32.36
  Innovationsprojektledare:
  Ansök senast 20 januari 2017

  Här läser du om vår utannonserade tjänst inom innovation. IMCG verkar för en aktiv och hållbar stadsutveckling som möter dagens samhällsutmaningar. Våra uppdrag kan exempelvis innefatta ämnesområden som energieffektivisering, framtidens bostadsmiljöer och digital transformation. 2017 tar IMCG in nya kunder och startar stora projekt, vilket gör att vi söker medarbetare till alla våra tjänsteområden.

  Nedan läser du om våra utannonserade tjänst inom innovation.
  Här hittar du tjänster inom kommunikation och finansiering.

  Innovationsprojektledare
  Vi söker en erfaren innovations- och affärsutvecklare för internationella uppdrag. I ditt uppdrag kommer du att stötta Europeiska bolag och forskare inom processindustri att exploatera sina resultat. Du har erfarenhet från tidigare uppdrag i rollen som ”innovation manager” där affärsutveckling- och innovationsledning i kollaborativa internationella projekt, inom exempelvis Europeiska ramprogram, varit stor del av ditt arbete.

  Som innovationsprojektledare på IMCG arbetar du i projekt med ansvar att säkerställa att resultaten kommer marknaden och samhället till godo. Du arbetar aktivt med partner- och kundgruppsrelationer samt är aktiv i utvecklandet av investeringsbidragsansökningar.

  Meriterande är referenser som visar på ett aktivt arbete från ansökan, genomförande till samhällsnytta och marknadsetablering av resultat. Din engelska och svenska i skrift och tal är mycket god.


  Om IMCG
  IMCG arbetar med uppdrag som bidrar till en spännande samhällsutveckling med hållbarhet i fokus.
  Från våra kontor i Göteborg och London erbjuder vi strategiska konsulttjänster inom projektledning, kommunikation och finansiering.
  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCG:s personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden.


  Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  För samtliga tjänster krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningarna är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsterna är placerade i Göteborg.

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Jonas Norrman
  0766-36 53 01
  jonas.norrman@imcg.se

  Ansökan

  Maila din ansökan senast 2017-01-20 till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga din cv tillsammans med ett personligt brev samt minst två arbetsprover / beskrivningar av uppdrag som styrker din kompetens inom tjänsten.

  Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

  Tillträde: enligt överenskommelse