Ledig tjänst: Senior projektutvecklare

 • Skärmavbild 2016-12-14 kl. 13.32.36
  Senior projektutvecklare inom stora kollaborativa projekt

  IMCG arbetar med aktörer, som precis som vi, brinner för att med innovationer och särskilda satsningar lösa samhällsutmaningar. Sverige, Europa och världen är vårt arbetsfält.

  Just nu söker vi dig som är senior projektutvecklare inom stora kollaborativa projekt där många parter samverkar, främst kopplat till EU-programmet Horisont 2020.

  Tjänsten innebär 
  Koordinering och avancerad produktion av ansökningar, konsortieutveckling och ansvar för kundrelationer. Vi ser att du hittills har utvecklat ett flertal godkända ansökningar inom FP7 och/eller H2020. Du vet vikten av “impact”, dvs nyttiggörande och tillväxt, för att lyckas inom Horisont 2020. Du har utvecklat ett brett nätverk (organisationer, akademi, institut, myndigheter och städer). Tidigare affärsutveckling och innovationsledning ser vi positivt på. Din nivå på engelska i skrift och tal är mycket god. Svenska är meriterande.
  Vi arbetar alltid i team och söker dig som är en sann lagspelare. Som senior medarbetare deltar du även i marknadsföring och försäljning av uppdrag och utbildningar.

  Om oss
  Idag räknas IMCG till en av Europas mest framstående projektutvecklare och partner inom EUs forsknings- och innovationsramprogram. Områden som kopplar till den smarta staden, energi, IKT, process och tillverkning är prioriterade.

  I projekten vi utvecklar åt kunder har IMCG oftast rollerna som innovation-, exploitation- och communication managers. Detta för att stötta och i mesta möjliga mån försöka skapa samhälls- och marknadsnytta av projekten. Erfarenhet inom dessa arbetsområden är meriterande.

  På IMCG blir du en del av ett växande företag. IMCGs personal är bolagets viktigaste resurs. Därför är det angeläget för oss att skapa en bra arbetsplats där innovation, kreativitet och personlig utveckling är kärnvärden

  Ansök senast
  Då vårt behov är stort tar vi löpande emot ansökningar till den här tjänsten under hela 2018. Skicka din ansökan till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga cv tillsammans med ett personligt brev samt minst två utvärderingar av godkända ansökningar som styrker din kompetens inom tjänsten.

  Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

  Tillträde: enligt överenskommelse

  Utbildning/anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
  För tjänsten krävs adekvat akademisk utbildning eller vad arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt minst fem års arbetslivserfarenhet inom nämnt tjänsteområde. Anställningen är tillsvidare med en provanställning om 6 månader. Heltid. Tjänsten är placerad i Göteborg.

  Annonssäljare, rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes att kontakta oss i denna rekrytering.

 • Frågor om tjänsten?

  Kontakta Magnus Andersson
  0766-36 53 02
  magnus.andersson@imcg.se

  Ansökan

  Maila din ansökan  till:
  anna-karin.dahlin@imcg.se

  Bifoga cv tillsammans med ett personligt brev samt minst två utvärderingar av godkända ansökningar som styrker din kompetens inom tjänsten.

  Ansökningar utan arbetsprover kommer inte att beaktas eller återkopplas.

  Tillträde: enligt överenskommelse