Kommunikatör

 • Kommunikatör i er verksamhet

  IMCG gör intresseväckande innehåll som belyser era värden och lyfter fram er expertis. Vi går igenom organisationens behov och målsättningar och lägger upp en strategi för att kommunicera intressanta nyheter. Med texter, bilder och filmer når ni ut på de plattformar där er målgrupp finns.
  De nyheter som vi tror kan väcka intresse hos en bredare allmänhet ser vi dessutom till att de når media.

  Tillsammans med er lägger vi upp rutiner för att jobba smart, kartlägger vad ni själva har resurser att göra och var vi ska lägga kraften. På så vis använder vi konsulttiden effektivt samtidigt som ni når bästa möjliga resultat.

  kommunikator citat

 • Behöver ni en kommunikatör?

  Kontakta Anna-Karin Dahlin
  0766-36 53 07
  anna-karin.dahlin@imcg.se


Utvalda uppdrag

 • Green Gothenburg: profilera Göteborg internationellt

  På uppdrag av Green Gothenburg, ett initiativ av Business Region Göteborg och Göteborgs Stad, bevakar och publicerar IMCG nyheter inom miljöteknik från företag, forskningsinstitut och offentlighet i Göteborg. Nyhetsflödet positionerar Västsverige inom gröna lösningar och ska främja utbytet mellan utländska aktörer och lokala företag.

 • IMCG-bloggen: innovation och kommunikation

  IMCG-bloggen samlas nyheter som för miljötekniken framåt och som positionerar våra tjänsteområden, från lokal till global nivå. Vi intervjuar beslutsfattare och tar själva position inom vår expertis. I bloggen bevakar vi särskilt energi, miljöteknik, offentlig finansieringsocial hållbarhet och kommunikation. Bloggen lockar till läsning genom praktiska tips, uppdaterade nyheter på angelägna områden och initierade kommentarer.

 • Regin: från produkt till energiexpertis

  IMCG har lagt upp en långsiktig kommunikationsstrategi för att sprida nyheter om Regin, som bygger system för energieffektivisering och inomhusklimat. Vi talar om kunskap, nytta och effekter istället för produkter och tekniska specifikationer. Genom nyhetsartiklar i journalistisk form skapar IMCG ett intressant nyhetsflöde som har ökat Regins genomslag både i och utanför branschen, i Sverige och utomlands.