Filmproduktion

 • Video sprider ditt budskap längre och snabbare

  Video är ett kraftfullt verktyg för att nå igenom bruset med ett budskap. Det är tydligt, engagerande och lätt att ta till sig. Video sprids dessutom bättre på nätet än text och bild. Allt fler företag och organisationer vill dra nytta av den kraften.

  IMCG producerar video på flera olika nivåer:
  – proffsiga presentationsfilmer om verksamheten som lyfter fram era kärnvärden och framgångshistorier
  – kortare nyhetsreportage som skapar uppmärksamhet kring era evenemang
  – videokampanjer i sociala medier som får människor att gilla, dela och sprida kännedom om er

  Dessutom ger IMCG en populär videoutbildning och en inspirerande workshop som lär era medarbetare att filma, så att ni själva kan öka er synlighet på lång sikt. Vi hjälper er också att lägga upp strategier för vad som blir bra videonyheter i er verksamhet och visar hur ni ger dem maximalt genomslag.

 • Vill du berätta din historia via video?

  Kontakta Jonas Norrman
  0766-36 53 01
  jonas.norrman@imcg.se


 

Utvalda uppdrag

 • Skanska: chansen som förändrar livet

  Social hållbarhet blir allt viktigare för svenska byggbolag. Skanska har kommit långt i sitt arbete och med stöd av IMCGs kommunikationsinsatser befäster de sin topposition inom området för branschen. Filmen används av Skanska för att berätta om hållbarhetsarbetet i många olika fora, både i Sverige och internationellt.

 • Göteborgspriset: hjältar inom hållbar utveckling

  Årligen delas Göteborgspriset ut till internationellt framstående personer inom hållbar utveckling. För att öka kännedomen om priset har IMCG producerat ett nyhetsreportage, som sprids på hemsidor och i sociala medier i samband med prisutdelningen.

 • Airrevival: renare luft och friskare barn

  En ny teknik möter en av de stora samhällsutmaningarna just nu – luftföroreningar. Med video berättar IMCG historien om den svenske barnläkaren som såg behovet av renare luft och uppfann lösningen Airrevival. Filmen hjälper företaget att lansera produkten stort i Asien.