Kommunikation

Kommunikation

team kommunikation

Låt ditt budskap slå igenom med kraften från rätt kommunikation.

IMCG, Innovation Management and Communication Group, är specialister på strategisk kommunikation i både sociala kanaler och traditionell media. Vi vet vad en nyhet är och skapar intressant innehåll som vi sprider både i Sverige och utomlands, på svenska och engelska. IMCG agerar motor i ert kommunikationsarbete. Vi fyller er hemsida och sociala medier med ett kontinuerligt flöde av relevanta nyheter och säkerställer att bilden av er stämmer överens med organisationens kärnvärden.

Några av våra kunder inom kommunikation är Business Region Göteborg, Göteborg Energi, Skanska, Företagarna, Chalmers Tekniska Högskola, Regin och Innovatum.

Klicka er in på våra olika tjänster nedan för att läsa mer.

Kontakt
 • Kommunikatör


  IMCG gör intresseväckande innehåll som belyser era värden, lyfter fram er expertis och berättar er historia. Förstärk er organisation med en kommunikatör från IMCG.

 • Filmproduktion


  Vi gör proffsproduktioner som presenterar organisationen, era framgångsexempel och evenemang. Vi gör även videoreportage och filmklipp för sociala medier samt utbildar medarbetare i att filma med mobilen.

 • Sociala medier


  Vi identifierar de sociala kanaler där er organisation når ut bäst, startar konton och hjälper er att sticka ut i flödet med relevant content i form av filmer, bilder och angelägna uppdateringar.

 • Reporter på plats


  Nå ut med ert event genom vår tjänst Reporter på plats. Ni får en kommunikatör från IMCG som bevakar och skapar intressant innehåll i era sociala medier under er satsning.

 • PR


  Vi skapar publicitet som bygger ert varumärke. IMCG identifierar spetsiga nyheter och starka berättelser i er organisation som förtjänar en plats i media, bloggar och webbforum och tar dem dit.

 •  Projekt-
  kommunikation


  Vi ökar sannolikheten för ditt utvecklings- och innovationsprojekt att lyckas. Med en aktiv kommunikation bygger vi innehåll om projektets värden från dag ett.

 • Nyhetsbrev


  Vi producerar ert nyhetsbrev. Vi kan leverera enstaka artiklar eller ta hand om hela produktionen från idé, text och bild till layout och utskick.

Kontakt